Acht korte verhalen

8 korte verhalen met een rode draad. Ieder verhaal is een fragment uit het leven van Diana, ‘De eindbestemming’ is het 1e verhaal. ‘Het begint aan het eind en eindigt waar het begon.

Op dit moment werk ik een aantal verhalen uit die ik graag in een ebook(je) wil bundelen. Sommige verhalen zal ik hier op het blog plaatsen.  

Het zijn acht verhaaltjes die op zichzelf staan, maar waar ook een rode draad in te ontdekken valt. Ieder verhaal is een fragment uit het leven van Diana. De eindbestemming (zie ook laatste nieuwsbrief) is het eerste verhaal dat het einde beschrijft.  

Diana heeft een bewogen leven achter de rug. Een heftige gebeurtenis uit haar jeugd heeft gevolgen voor alle keuzes die ze daarna maakt. Ze heeft geen gemakkelijk leven, ze verliest dierbaren en wordt zelf ziek. Ze doet haar uiterste best om beter te worden, zowel lichamelijk als geestelijk, en daarom is het belangrijk dat ze inzicht krijgt in de bepalende gebeurtenissen van haar leven.   

‘Het begint aan het eind en eindigt waar het begon’. 


 

Een aantal verhalen worden op het blog geplaatst. Alle acht verhalen verpak ik als één geheel in een ebook(je). Te zijner tijd op Amazon te vinden!